top of page

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA:

1. Da li ću zaista biti zaključan unutar sobe bez mogućnosti izlaska?

Odgovor na ovo pitanje je kratko i jasno NE, možete slobodno izaći u bilo kom trenutku.

2. Da li deca mogu da igraju, da li je moguće organizovati proslavu rođendana?

Osobe mlađe od 12 godina mogu da igraju igru u prisustvu roditelja ili staratelja. Proslave rođendana su moguće i  deca ih dugo pamte! Za  više informacija o proslavama kontaktirajte nas putem telefona ili mejla! :)

3. Šta ako ne izađem na vreme?

Escape room je igra u realnom vremenu, tako da ako ne završite na vreme Veštica vas neće ubiti, na sigurnom ste! 

4. Koja je cena i kako se plaća? 
Cena za tim od dva igrača u The Witch sobi je 3000RSD, a za tim 3/4 igrača cena iznosi 4000RSD. Cena za tim od 5 igrača je 5000RSD. Cena za tim od 6 igrača je 6000RSD.

 

 

Cena za tim od dva igrača u Alladin's Lamp sobi je 3000RSD, a za tim 3/4 igrača je 4000RSD. Cena za tim od 5 igrača je 5000RSD.

 

Plaćanje se vrši nakon odigrane igre u gotovini.

5. Šta ako se ne snalazimo ili nam je potrebna pomoć?

Game master vas u svakom trenutku vidi i čuje i pomno prati vašu igru, ukoliko vam je pomoć potrebna sve što treba da uradite jeste da to na glas kažete! 

6. Da li nam je potrebno neko predznanje da bismo se igrali?

Ne, nikakvo predznanje nije potrebno! Malo logike, timskog rada i dobrog raspoloženja je sve što vam je potrebno da biste uspešno rešili igru!

7. Da li je potrebno da dođemo ranije na termin?

Ne, nema potrebe! Termini se zakazuju jedni za drugim, te je dolazak tačno na vreme ono što je potrebno kako ne bi došlo do preklapanja!

8. Šta treba da znam pre dolaska u escape room?

Svaki escape ima neka svoja pravila, kod nas su ta "pravila" jasno naznačena. Ukoliko nešto nije deo igre, obeleženo je posebnom nalepnicom. Katance, brave, kutije i sve zatvorene predmete ne treba obijati na silu. Krupan nameštaj nema potrebe pomerati.

9. Da li je potrebno zakazati?

Ukoliko želite da igrate neku od naših soba neophodno je da zakažete termin imejlom, porukom u DM na instagramu ili pozivom na broj 0652344296. 

bottom of page